Afscheid van een Skyliner in hart en nieren: Jan-Just gaat ons na 11 jaar verlaten

In 2007 kwam Jan-Just bij ons werken als System Engineer. Na verloop van tijd heeft hij zich gespecialiseerd in VoIP en binnen Skyliner was hij voor klanten en collega’s hiervoor het aanspreekpunt. Daarnaast had hij door zijn jarenlange ervaring een groot aantal klanten waarmee hij een warme band heeft opgebouwd. In 2015 heeft hij al een keer afscheid genomen maar deze Skyliner in hart en nieren kwam na 4 maanden alweer bij ons terug in zijn nieuwe meer afgebakende rol als Senior VoIP Engineer. Maar na wederom drie jaar is de beslissing nu definitief; hij gaat ons helaas verlaten en gaat voorlopig op detacheringsbasis bij diverse bedrijven werken.

Wij bedanken Just heel hartelijk voor alle mooie jaren en voor zijn enorme inzet en wensen hem heel veel succes bij alles wat hij gaat doen, zowel zakelijk als privé!

Om de kwaliteit te continueren is Mylon Kok inmiddels bij ons gestart als VoIP & Connectivity specialist en vanaf 1 oktober komt Paul Frankenhuizen ons VoIP team versterken. Beide mannen hebben veel ervaring met VoIP en telefonie en zijn heel enthousiast om deze specialisatie van Skyliner verder uit te bouwen.