afscheid jan just 02

Na bijna 8 jaar voor ons gewerkt te hebben, zal Jan-Just per vandaag ons team gaan verlaten. Jan-Just heeft een nieuwe uitdaging gevonden in de wereld van telecom. In plaats van het uitrollen en beheren van Microsoft netwerken, gaat hij zich compleet toeleggen op verbindingen en telefonie netwerken.

Een nieuwe uitdaging

afscheid jan justDe affiniteit van Jan-Just lag al een tijdje bij ‘telefonie’ en het is voor hem daarom ook een mooie stap in zijn carrière. Daarbij komt ook dat zijn nieuwe werkgebied in zijn woonplaats is gevestigd, waardoor hij straks veel minder reistijd kwijt is. Mede door dit praktische voordeel samen met zijn ambitie om zich verder te ontwikkelen in het vakgebied van zakelijke telefonie en netwerken, heeft Jan-Just besloten om zijn loopbaan elders voor te zetten.

Uiteraard gaan wij Jan-Just hier bij Skyliner erg missen, als persoon, maar ook als ICT professional. Namens het hele team van Skyliner willen we hem dan ook bedanken voor de fijne samenwerking. We wensen hem heel veel succes bij zijn nieuwe werkgever!