gineke van roekel header

Hoe ziet een dag bij Skyliner eruit? Deze vraag is het beste te beantwoorden door ons ‘manusje van alles’ Gineke van Roekel. Begin september 2014 is Gineke bij ons komen werken in de backoffice. Ze is 20 jaar en heeft de opleiding tot administrateur gedaan met uitstroom richting assistent accountant. Voordat ze bij Skyliner terecht is gekomen, heeft ze verschillende stages gelopen, waar ze veel heeft geleerd.

Na haar diploma-uitreiking, kon zij direct bij Skyliner aan de slag. Voor haar was dat een mooie uitdaging en ze is blij dat zij die kans heeft gekregen.

“Skyliner is een gezellig bedrijf waar ik tot nu toe al veel heb geleerd en nog heel veel ga leren.”

Hoe ziet een dag op het kantoor van Skyliner er uit?

Voor Gineke begint de dag om 8 uur op het kantoor van Skyliner. Ze is verantwoordelijk voor de boekhouding en backoffice werkzaamheden. Ze plaatst binnenkomende goederen op de juiste order, bij de juiste klant. Als de goederen uitgeleverd zijn, verstuurt ze de factuur. Gineke zorgt ook voor de juiste boekingen in ons boekhoudprogramma en zorgt dat inkoopfacturen betaald worden.

Tussen de middag zorgt Gineke ervoor dat de tafel gedekt is, zodat het hele team met elkaar kan lunchen. Het samen lunchen vindt ze gezellig en kenmerkend voor de informele sfeer die er is binnen Skyliner.

De werkdag van Gineke eindigt om half 5, waarin ze haar laatste werkzaamheden voor die dag nog even afwerkt. Gineke werkt elke dag met veel plezier bij Skyliner en hoopt dat nog vele jaren te doen.

Hobby’s en vrije tijd

Naast haar werk bij Skyliner volgt Gineke momenteel een avondopleiding MBA moderne bedrijfsadministratie. De kennis die ze opdoet, kan ze gelijk toepassen in de praktijk.

Haar vrije tijd brengt Gineke het liefste door met vrienden en vriendinnen. Een terrasje pakken, shoppen en stappen horen hierbij. Ze vindt het daarnaast erg leuk om met haar zus af te spreken en een dag gezellig met haar neefje op stap te gaan. Dat maakt haar een leuke tante!

Als ze naast haar opleiding en haar werk nog tijd over heeft, is ze te vinden in de keuken. Taarten bakken is daar haar favoriete bezigheid.