ICT bedrijf veenendaal

MVO

Skyliner draagt graag een steentje bij aan onze samenleving. Daarom zetten wij ons actief in voor onze goede doelen. We noemen ze op deze pagina.

Skyliner Wintercompetitie

Wheelchair Tennis AcademySinds 2002 zijn wij de trotse hoofdsponsor van de Skyliner Wintercompetitie. Dit is een rolstoeltenniscompetitie die samen met de Wheelchair Tennis Academy is opgezet. Door 24 deelnemers wordt in 8 speelronden uitgemaakt wie zich de Skyliner Winterkampioen mag noemen.

Deze competitie staat voor veel gezelligheid, sportiviteit én fanatisme onder de rolstoeltennissers. Klik hier voor meer informatie.

Kiwanis Ede: Sterretje van de dag

Kiwanis EdeWij zijn lid van serviceclub Kiwanis in Ede en ondersteunen daarmee lokale initiatieven om kinderen een betere toekomst te geven. Het motto van Kiwanis is ‘Serving the children of the world’.

Op dit moment wordt het evenement Sterretje van de Dag actief ondersteund. Dit is een dag voor kinderen die een moeilijke tijd hebben of hebben gehad en eventjes de sores van alle dag willen vergeten. Klik hier voor meer informatie.

Alpe d’HuZes

Skyliner AD6Skyliner draagt Alpe d’HuZes een zeer warm hart toe. Dit doen we al vele jaren door het sponsoren van events, deelnemers en teams. Arno Hoeve heeft zelf ook twee keer deelgenomen aan dit evenement en heeft daarmee veel geld opgehaald voor het KWF.

We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker en opgeven is daarbij geen optie. Klik hier voor meer informatie.

Make A Wish/Surfkids

SurfkidsWij ondersteunen Make A Wish al jaren met veel plezier. Dit goede doel biedt kinderen die in het ziekenhuis moeten verblijven, een teken/kleur/doe-boek aan. Met dit boek zijn ze even afgeleid van alle zorgen en zaken in het ziekenhuis.

Dit jaar is het boek overgegaan naar een online platform, Surfkids. Door dit online platform te ondersteunen, leveren wij een kleine bijdrage aan het verzachten van de omstandigheden voor deze kwetsbare groep. Klik hier voor meer informatie.

Elektrisch rijden (Skyliner goes green!)

Elektrisch rijdenVeel van de klantbezoeken die wij doen, zijn in de ruime regio rondom ons kantoor in Veenendaal. Wij hebben besloten om 100% elektrisch rijdende auto’s in te zetten voor deze bezoeken. Vanaf 1 juni 2017 kan het dus zomaar zijn dat u onderstaande wagen tegenkomt, voorzien van duidelijke Skyliner reclame.

Voor deze 100% elektrische auto en voor een aantal semi-elektrische auto’s die we al gebruiken, hebben we ons kantoorpand voorzien van een laadpaal waar twee auto’s tegelijk kunnen laden. Daar kunt u bij een bezoek aan ons bedrijf natuurlijk ook gebruik van maken.