Welkom nieuwe Skyliners

Taart én bloemen zijn wel op zijn plaats, want ons team is aangevuld met twee nieuwe Skyliners! Met trots stellen wij Evert Jan en Monique aan u voor.

Evert Jan Swagers

Evert Jan is onze nieuwe Support Engineer. Evert Jan: “Van jongs af aan ben ik bezig geweest met computers. Dit begon met assembleren van computers en het installeren van Windows. Vanaf dit punt ben ik mijn kennis verder gaan uitbreiden en heb ik besloten een IT opleiding te gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2008 afgerond. Sinds 12 maart werk ik bij Skyliner, een prettig team met gezellige collega’s en leuk klantencontact. Ik vind het belangrijk dat de klant in het middelpunt staat en dat het probleem naar behoren wordt opgelost, zodat de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt.”

Monique Schouren

Monique is onze nieuwe Assistent Directie & Management. Monique: “Vanaf mei mag ik bij Skyliner de duizendpoot zijn, die ik graag ben. Ik houd me bezig met facilitaire en operationele zaken en alles wat er verder moet worden geregeld of georganiseerd. Naast mijn 3-daagse werkweek bij Skyliner ben ik werkzaam als dirigent van twee popkoren in Leusden en Barneveld. Een perfecte combinatie voor een duizendpoot als ik!”

Welkom in ons team, Evert Jan en Monique!