Welkom raymond

De afgelopen maanden is er veel gebeurd binnen Skyliner. We mochten eind maart onze nieuwe accountmanager Gabor verwelkomen en we hebben eind april afscheid genomen van onze Senior System Engineer Jan-Just. Deze maand mei zijn er weer nieuwe ontwikkelingen binnen ons team die we graag willen delen. We mogen namelijk weer twee nieuwe Skyliners aan jullie voorstellen: Roy van der Tuuk en Raymond Hartog.

In dit nieuwsitem vertellen ze allebei iets meer over zichzelf en over het werk dat zij (gaan) doen binnen het Skylinerteam.

Over Roy van der Tuuk (Developer)

Welkom royVanaf 1 april 2015 ben ik in dienst bij Skyliner in de functie van Developer. Ik vind het een uitdaging om te innoveren in projecten en nieuwe technieken zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat applicaties optimaal kunnen functioneren en presteren.

De applicaties die Skyliner ontwikkelt voor haar klanten zijn zeer divers. Ik kan meedenken over de architectuur en de techniek én ben aanspreekpunt voor de System Engineers en de meeste klanten over alles wat met de applicaties te maken heeft. Om mijn theoretische kennis verder uit te bouwen ga ik in september 2015 starten met een deeltijd opleiding HBO Informatica.

Buiten mijn werk ben ik een fanatieke sporter. Naast fitness doe ik ook aan Krav Maga, een soort verdedigingssport die erg goed is voor je conditie. Verder hou ik ervan om met mijn vriendin Vivien verre reizen te maken.

Over Raymond Hartog (Senior System Engineer)

Welkom raymond 02Per 27 april 2015 ben ik in dienst bij Skyliner in de functie van Senior System Engineer. Voordat ik bij Skyliner begon heb ik zes maanden in de detachering gezeten, omdat ik graag wilde kijken hoe het er aan toe ging bij Enterprise omgevingen en ik deze mogelijkheid hier kreeg. Ik kwam er echter al snel achter dat het werken met MKB bedrijven mij stukken beter ligt. Vóór de zes maanden detachering, ben ik namelijk 7,5 jaar werkzaam geweest bij een vergelijkbare ICT dienstverlener als Skyliner. Het ontzorgen van klanten vind ik hierin een uitdaging.

Ik haal voldoening uit mijn werk als de klant tevreden is. Ik ben van mening dat een klant eigenlijk alleen zou moeten doen waar hij goed in is en zich totaal niet bezig moeten houden met de ICT. Daar zorgen wij wel voor. Ik hoop dat ik daarin mijn steentje kan bijdragen bij Skyliner!

In mijn vrije tijd voetbal ik twee keer in de week met wat vrienden en vind ik het leuk om uit eten te gaan met mijn vriendin. We wonen nu ruim 6 jaar samen in Arnhem.