Certificering Skyliner

Microsoft Gold Partner

Gold Microsoft Partner

Om Gold Partner te worden hebben wij diverse diploma’s voor verschillende competenties moeten behalen. Verder heeft Microsoft bij onze opdrachtgevers navraag gedaan of de adviezen en implementaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

SBB erkend leerbedrijf

SBB erkend leerbedrijf

SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. De wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. We zijn een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we de studenten een goede stageplek aanbieden die aansluit bij hun opleiding en dat een interne praktijkbegeleider zorgt voor begeleiding en. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een dienstverband na het afronden van de studie.

ICT Waarborg

ICT Waarborg

Als u een samenwerking aangaat met een ICT bedrijf wilt u zeker zijn van uw zaak. Het gaat vaak over langlopende contracten. Toch kan het voorkomen dat een bedrijf waarmee u nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt of failliet gaat. In dat geval biedt ICT Waarborg de zekerheid dat u in contact wordt gebracht met één of meerdere bedrijven die de diensten kunnen voortzetten. Als het kan zelfs onder dezelfde voorwaarden. En anders voorwaarden die hier het dichtst bij komen.