We mogen vandaag een opwindende verandering aankondigen. Oprichter Roy van Manen heeft per 1 juli 2023 zijn aandelen in Skyliner overgedragen aan operationeel directeur Erik Verrijdt. Roy: “Na 33 jaar is het tijd om Skyliner over te dragen. Met Erik en Arno die de erfenis van Skyliner overnemen heb ik alle vertrouwen in de toekomst.”

Na meer dan een decennium toegewijde dienstverlening binnen Skyliner, maakt Erik de stap van medewerker naar mede-eigenaar. Deze overdracht van aandelen markeert een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en voor Erik, die samen met Arno Hoeve op gelijkwaardige basis het bedrijf gaat leiden.

Hoewel er een verschuiving heeft plaatsgevonden in het eigenaarschap, blijven de dagelijkse werkzaamheden van Skyliner ongewijzigd. Roy zal binnen het bedrijf actief blijven in zijn rol als leidinggevende van de softwareafdeling en fungeren als een waardevolle adviseur voor Erik en Arno. Zijn ervaring en inzichten, zowel gevraagd als ongevraagd, blijven van onschatbare waarde blijven voor het team en de bedrijfsvoering.

“Deze overname is niet alleen een belangrijke stap voor mij persoonlijk, maar ook voor Skyliner als geheel. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering ons in staat zal stellen om met vernieuwde energie en een frisse blik naar de toekomst van ICT en onze rol daarin te kijken,” aldus Erik.

Skyliner blijft trouw aan haar visie: “ICT is mensenwerk”. Het bedrijf blijft zich inzetten om technologie en menselijkheid naadloos te integreren, waarbij de behoeften en het welzijn van de medewerker centraal staan in alle diensten en oplossingen die zij bieden.

Arno Hoeve voegt toe: “Technologie kan nog zo geavanceerd en gestroomlijnd zijn, maar als het niet is afgestemd op de mensen die het gebruiken, is het gedoemd te mislukken. Bij Skyliner blijven we ons richten op de persoonlijke kant van technologie, omdat wij geloven dat mensen het verschil maken.”

Skyliner kijkt uit naar een toekomst waarin het bedrijf blijft innoveren en groeien, terwijl het zijn klanten en partners ondersteunt met hoogwaardige, mensgerichte ICT-oplossingen.