We mogen vandaag een opwindende verandering aankondigen. Oprichter Roy van Manen heeft per 1 juli 2023 zijn aandelen in Skyliner overgedragen aan operationeel directeur Erik Verrijdt. Roy: “Na 33 jaar is het tijd om Skyliner over te dragen. Met Erik en Arno die de erfenis van Skyliner overnemen heb ik alle vertrouwen in de toekomst.”

Na meer dan een decennium toegewijde dienstverlening binnen Skyliner, maakt Erik de stap van medewerker naar mede-eigenaar. Deze overdracht van aandelen markeert een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en voor Erik, die samen met Arno Hoeve op gelijkwaardige basis het bedrijf gaat leiden.

Hoewel er een verschuiving heeft plaatsgevonden in het eigenaarschap, blijven de dagelijkse werkzaamheden van Skyliner ongewijzigd. Roy zal binnen het bedrijf actief blijven in zijn rol als leidinggevende van de softwareafdeling en fungeren als een waardevolle adviseur voor Erik en Arno. Zijn ervaring en inzichten, zowel gevraagd als ongevraagd, blijven van onschatbare waarde blijven voor het team en de bedrijfsvoering.

“Deze overname is niet alleen een belangrijke stap voor mij persoonlijk, maar ook voor Skyliner als geheel. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering ons in staat zal stellen om met vernieuwde energie en een frisse blik naar de toekomst van ICT en onze rol daarin te kijken,” aldus Erik.

Skyliner blijft trouw aan haar visie: “ICT is mensenwerk”. Het bedrijf blijft zich inzetten om technologie en menselijkheid naadloos te integreren, waarbij de behoeften en het welzijn van de medewerker centraal staan in alle diensten en oplossingen die zij bieden.

Arno Hoeve voegt toe: “Technologie kan nog zo geavanceerd en gestroomlijnd zijn, maar als het niet is afgestemd op de mensen die het gebruiken, is het gedoemd te mislukken. Bij Skyliner blijven we ons richten op de persoonlijke kant van technologie, omdat wij geloven dat mensen het verschil maken.”

Skyliner kijkt uit naar een toekomst waarin het bedrijf blijft innoveren en groeien, terwijl het zijn klanten en partners ondersteunt met hoogwaardige, mensgerichte ICT-oplossingen.

Dit jaar zijn 6 van onze Skyliners maar liefst 5 jaar in dienst! Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vierden we dit op 8 juni met een bijzondere en smakelijke lunch: vers gemaakte pizza’s bij ons op kantoor! Lees meer

Tiemex Zevenaar

Begin 2021 hebben we Tiemex geholpen bij het verhuizen naar een nieuw pand in Zevenaar. Het meest bijzondere aan dit project is de totale ruimte van 15.000 m2 die voorzien moest worden van een geheel dekkend wifi netwerk.

Lees meer

Carlo is dit jaar gestart bij Skyliner als projectmanager en accountmanager binnen het team. Bent u benieuwd wie Carlo is en wat zijn ambities zijn? Tijd voor een korte kennismaking!

Lees meer

Al 30 jaar staat Skyliner voor “ICT is mensenwerk”. Wij leveren complete oplossingen en regelen alles voor onze opdrachtgevers op het gebied van ICT. Omdat wij nog steeds groeien middels mond tot mondreclame, is er een nieuwe functie ontstaan voor een accountmanager die ook projecten gaat begeleiden.

Lees meer

30 jaar Skyliner

Wij bestaan vandaag 30 jaar en zijn trots op onze onderneming. Helaas kunnen we het vanwege Covid-19 niet vieren zoals we hadden gewild maar dat maakt ons niet minder trots op onze prestatie om 30 jaar lang met name door mond-tot-mondreclame te groeien naar een bedrijf met een team van ruim 20 personen.

Lees meer

wachtwoordbeveiliging blog skyliner

Goede wachtwoordbeveiliging lijkt zo vanzelfsprekend. Binnen bedrijven wordt hier vaak weinig aandacht aan besteed. Bewust nadenken over hoe we omgaan met wachtwoorden en hoe potentiele ‘lekken’ kunnen worden voorkomen, is iets dat vaak niet op de beleidsagenda staat. Dat zou wel moeten, vinden wij. Juist ook nu, omdat een geregistreerd wachtwoordenbeleid onderdeel kan uitmaken van de maatregelen die een ondernemer moet treffen i.v.m. de nieuwe wet AVG (opvolger Wbp) medio volgend jaar!

Lees meer

Hoera 27 jaar

Het is feest vandaag, Skyliner is 27 jaar geworden! En wat hebben we veel ontwikkelingen meegemaakt. We zijn er erg trots op wat we de afgelopen 27 jaar met z’n allen bereikt hebben en we kijken dan ook vol vertrouwen uit naar wat de toekomst gaat brengen.

Lees meer

Personeelsuitje

Afgelopen zaterdag hebben wij een personeelsuitje gehad. Niet alleen onze werknemers waren hiervoor van harte uitgenodigd, ook de aanhang was meer dan welkom. We kijken terug op een geslaagde dag!

Lees meer

sneltoetsen

Wist u dat u bijna een uur per dag kunt besparen door gebruik te maken van sneltoetsen? De bekendste sneltoetsen zijn Ctrl + c en Ctrl + v, de combinaties voor het kopiëren en plakken van een tekst. Deze toetsen zijn handig, maar er bestaan nog meer combinaties die uw werk makkelijker maken. Skyliner helpt graag bij het efficiënter maken van uw werk, daarom delen wij een aantal handige sneltoetsen met u.

Lees meer