Hoera 27 jaar

Het is feest vandaag, Skyliner is 27 jaar geworden! En wat hebben we veel ontwikkelingen meegemaakt. We zijn er erg trots op wat we de afgelopen 27 jaar met z’n allen bereikt hebben en we kijken dan ook vol vertrouwen uit naar wat de toekomst gaat brengen.

27 jaar in een notendop

Op 10 oktober 1990 begon het allemaal: Roy van Manen schreef Skyliner in bij de Kamer van Koophandel. Tien jaar later ging de eenmanszaak Skyliner over in een BV. Gelijktijdig werd ook Skyliner Software opgericht en werd Arno Hoeve mede-eigenaar van het bedrijf. Skyliner bleef groeien en dat doen we nog steeds. De omvang van Skyliner neemt gemiddeld jaarlijks met één medewerker toe en steeds meer bedrijven weten zich aan ons te verbinden. En dat resulteert in de Skyliner die we nu zijn!

Skyliner 27 jaar

ICT is mensenwerk

De focus van Skyliner ligt op het faciliteren van zorgeloos ondernemen voor onze klanten. Want met een soepel werkend ICT-systeem bieden wij hen de mogelijkheid om het maximale uit hun bedrijf te halen. Door ons brede dienstenpakket zijn we in staat om elk ICT-vraagstuk te beantwoorden. We kijken dan ook altijd naar wat de beste oplossing is voor onze klant. Want ICT is mensenwerk.

Meer weten over ons? Neem gerust contact met ons op!