We stellen je voor aan de deskundige personen die de backoffice applicaties bouwen: Team Software. Met vakmanschap en een grote passie voor het vak maken ze voor de klanten van Skyliner softwareoplossingen op maat. Maar hoe gaan ze aan de slag en hoe zorgen ze ervoor dat de software zo goed aansluit?

Lees meer

We mogen vandaag een opwindende verandering aankondigen. Oprichter Roy van Manen heeft per 1 juli 2023 zijn aandelen in Skyliner overgedragen aan operationeel directeur Erik Verrijdt. Roy: “Na 33 jaar is het tijd om Skyliner over te dragen. Met Erik en Arno die de erfenis van Skyliner overnemen heb ik alle vertrouwen in de toekomst.”

Lees meer

Dit jaar zijn 6 van onze Skyliners maar liefst 5 jaar in dienst! Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vierden we dit op 8 juni met een bijzondere en smakelijke lunch: vers gemaakte pizza’s bij ons op kantoor! Lees meer

Onlangs presenteerde de KNB regelgeving voor informatiebeveiliging. Ieder notariskantoor moet hier op korte termijn aan voldoen. In deze zogenoemde Gedragscode Informatiebeveiliging stelt het KNB harde eisen aan de branche, voor de fysieke en digitale beveiliging van gegevens.

Lees meer

We feliciteren Stichting Buitenhof met hun jubileum! Onbeperkt vakantieplezier staat bij Stichting Het Buitenhof centraal. Ingeborg Jansen, Pieter Paul Neuteboom en hun team verzorgen begeleide vakanties voor mensen met een beperking. De stichting dankt haar bestaansrecht aan mensen die de stichting een warm hart toedragen en de vele vrijwilligers. Inmiddels bestaat deze prachtige stichting alweer 45 jaar! Een mijlpaal om even bij stil te staan.

Lees meer

De wereld verandert snel. Werken in een veilige digitale omgeving is daardoor nog belangrijker geworden. Daarom besteden wij de komende weken extra aandacht aan security. Het is een vereiste dat regelmatig getoetst wordt of uw systemen nog op de juiste manier beveiligd zijn. Lees meer op onze security weken pagina. Lees meer

Gefeliciteerd Herman Koot van Buro Koorts met je 50e verjaardag!

Lees meer

Referentie ICT diensten Apeldoorn

Gefeliciteerd Hans Hortensius, het team en alle franchisenemers met het 10 jarige bestaan!

Lees meer

VBC Notarissen is dit jaar met hun ICT naar Skyliner overgestapt. De overname van de telefonie stond begin volgend jaar op de planning. Vorige week kregen we ineens de vraag of we binnen een paar werkdagen alles konden overnemen, omdat er anders 70 man niet meer kon bellen. Het was een enorme uitdaging met een geslaagde migratie als gevolg. Zij blij en wij dubbel blij. Een tevreden klant en een heerlijke taart als dank!