Onlangs presenteerde de KNB regelgeving voor informatiebeveiliging. Ieder notariskantoor moet hier op korte termijn aan voldoen. In deze zogenoemde Gedragscode Informatiebeveiliging stelt het KNB harde eisen aan de branche, voor de fysieke en digitale beveiliging van gegevens.

Lees meer

We feliciteren Stichting Buitenhof met hun jubileum! Onbeperkt vakantieplezier staat bij Stichting Het Buitenhof centraal. Ingeborg Jansen, Pieter Paul Neuteboom en hun team verzorgen begeleide vakanties voor mensen met een beperking. De stichting dankt haar bestaansrecht aan mensen die de stichting een warm hart toedragen en de vele vrijwilligers. Inmiddels bestaat deze prachtige stichting alweer 45 jaar! Een mijlpaal om even bij stil te staan.

Lees meer

De wereld verandert snel. Werken in een veilige digitale omgeving is daardoor nog belangrijker geworden. Daarom besteden wij de komende weken extra aandacht aan security. Het is een vereiste dat regelmatig getoetst wordt of uw systemen nog op de juiste manier beveiligd zijn. Lees meer op onze security weken pagina. Lees meer

Gefeliciteerd Herman Koot van Buro Koorts met je 50e verjaardag!

Lees meer

Referentie ICT diensten Apeldoorn

Gefeliciteerd Hans Hortensius, het team en alle franchisenemers met het 10 jarige bestaan!

Lees meer

VBC Notarissen is dit jaar met hun ICT naar Skyliner overgestapt. De overname van de telefonie stond begin volgend jaar op de planning. Vorige week kregen we ineens de vraag of we binnen een paar werkdagen alles konden overnemen, omdat er anders 70 man niet meer kon bellen. Het was een enorme uitdaging met een geslaagde migratie als gevolg. Zij blij en wij dubbel blij. Een tevreden klant en een heerlijke taart als dank!

Over een week is het weer Black Friday, de grote jaarlijkse uitverkoop die met name door Covid-19 voor een groot gedeelte online zal plaatsvinden. Het is belangrijk dat u in deze periode extra oplet, zodat u niet ten prooi valt aan oplichters.

Lees meer

Skyliner ICT support

Vandaag een korte evaluatie bij één van onze grotere opdrachtgevers die een aantal maanden geleden is overgestapt naar Skyliner. Onze contactpersoon had intern van meerdere collega’s gehoord dat onze servicedesk zo prettig functioneert. Fijn om te horen, vooral omdat een aantal van onze support engineers momenteel vanwege corona vanuit huis werkt en de werkdruk best groot is.

De support engineers staan dagelijks veel klanten te woord en zij lossen, met ondersteuning van de system engineers, de meest uiteenlopende vraagstukken op. In deze coronatijd zien we een patroon in de vraagstelling. Er zijn veel gebruikersvragen die te maken hebben met werken op afstand. Mocht u momenteel thuis werken dan zou het zomaar kunnen zijn dat u een keer één van onderstaande vragen of problemen tegenkomt:

·       Mijn Outlook doet niets

·       Waar is mijn Microsoft Teams plug-in gebleven?

·       Mijn Microsoft Teams werkt niet

·       De app Hipper werkt niet

·       Mijn telefoon doet het niet meer

·       Ik kan geen connectie maken met de server (de VPN verbinding werkt niet)

·       Ik ben mijn wachtwoord vergeten

·       Ik kan niet meer bij een schijf, een map of een website

·       Mijn pdf’s openen ineens in Chrome

·       Willen jullie schijf ‘X’ toevoegen?

Ook hiervoor kunt u onze servicedesk gewoon bellen. Wij doen er alles aan om u snel op weg te helpen. Wij zijn trots op onze support engineers want al jarenlang wordt de servicedesk als één van de onze onderscheidende factoren genoemd. Dat werd vandaag maar weer mooi bevestigd.

“We voelen duidelijk dat we geen ticketnummer zijn. De servicedesk is heel goed bereikbaar en ze stellen de goede vragen waardoor we snel geholpen worden. We zijn erg blij met jullie support”

Een mooie opsteker voor onze mannen van de servicedesk en zeker het delen waard!

 

De Servicedesk van Skyliner is bereikbaar via 0318-495055 of Support@Skyliner.nl

Al 30 jaar staat Skyliner voor “ICT is mensenwerk”. Wij leveren complete oplossingen en regelen alles voor onze opdrachtgevers op het gebied van ICT. Omdat wij nog steeds groeien middels mond tot mondreclame, is er een nieuwe functie ontstaan voor een accountmanager die ook projecten gaat begeleiden.

Lees meer