Gefeliciteerd Richard Melse en Bianca Wassink en jullie enthousiaste team met jullie 15 jarig bestaan!

Een toonaangevend bewindvoerderskantoor

Melse & Wassink is een dynamisch en onafhankelijk bewindvoerderskantoor voor professionele bewindvoering. Zij staan garant voor een professionele en integere begeleiding en/of vertegenwoordiging van meerderjarigen. Dat vereist de grootst mogelijke zorg.

Sinds de oprichting in 2006, zijn zij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van belangenbehartiging en wettelijke vertegenwoordiging. Hun vakkundige, ervaren medewerkers zijn van alle markten thuis: van de zorg en vertegenwoordiging van mensen met een psychiatrische aandoening, tot verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking, een strafblad, et cetera.

Al bijna 15 jaar samenwerking met Skyliner

Toen wij in 2009 in contact kwamen met Melse & Wassink bestonden zij uit vier medewerkers. Skyliner regelde in die tijd zeven werkplekken en telefoons, zodat er ruimte was voor groei. Ondertussen werken er nu al bijna 50 medewerkers! Over groei gesproken…

Melse & Wassink werkt voortdurend aan het optimaliseren van de kwaliteit van hun dienstverlening. Wij zijn er trots op dat zij ons als ICT partner hebben gekozen. Wij wensen hun heel veel succes in de toekomst en hopen nog vele jaren op dezelfde prettige manier samen te werken!

Wilt u weten waarom Skyliner van Melse & Wassink een rapportcijfer 9 krijgt? Lees het interview met Richard en Bianca.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie