De wereld is veranderd. Cybercriminelen worden steeds creatiever en er wordt bijvoorbeeld veel meer vanuit thuiswerkplekken ingelogd op het bedrijfsnetwerk. Bent u er zich bewust van dat dit leidt tot nieuwe risico’s in de ICT omgeving?

Het is deze week alweer 6 maanden geleden dat ik bij Skyliner begonnen ben als accountmanager. Het is mijn taak om onze dienstverlening verder te optimaliseren door een intensiever contact met onze klanten. In mijn kennismakingsgesprekken met diverse contactpersonen heb ik gemerkt, dat niet altijd bekend is wat ons ruime aanbod aan diensten is. Voor mij een mooie uitdaging om hierin verandering te brengen en iedereen beter te informeren dat wij alles regelen wat je kunt bedenken op het gebied van ICT!

Wij zorgen voor een basis beveiliging van alle systemen, maar daarnaast zijn er een aantal managed services (diensten voor een vast bedrag per maand) die zorgen voor extra beveiligingslagen. Wat er precies nodig is op het gebied van security, is per organisatie verschillend.

Om inzichtelijk te maken waaruit gekozen kan worden, zijn van deze managed services heldere dienstbeschrijvingen gemaakt. Deze kunnen worden toegestuurd of worden gedownload op onze compleet vernieuwde website.

Om nog meer aandacht te schenken aan dit belangrijke onderwerp zijn de Skyliner Security Weken in het leven geroepen. Al onze klanten worden de komende tijd benaderd en krijgen van ons een maatwerk advies dat aansluit op hun huidige manier van werken, hun ICT omgeving en het gewenste niveau van de beveiliging. Wij bieden oplossingen waarbij men op afstand veiliger kan inloggen, beter beveiligd is tegen virussen en vooral ook tegen andere vormen van bedreigingen. Daarnaast kunnen we zorgen dat pc’s en servers altijd up-to-date zijn qua software. Dit alles met maar 1 uitgangspunt: Voorkomen is beter dan genezen, omdat de kans dat iemand toch dat verkeerde mailtje opent alleen maar toeneemt.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten of een second opinion over uw ICT of uw security, dan kunt u mij bellen op 0318-495050. Ik denk graag met u mee!
Of lees meer over ICT security op onze speciale pagina.