Hoe goed is de toegang tot uw gegevens beveiligd?

Weet u dat u verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw digitale gegevens én de gegevens van uw klant? Een digitale inbraak heeft net zoveel impact als een fysieke inbraak. Als de gegevens van u of van uw klant gestolen zijn heeft dat meestal grote gevolgen. Multifactor Authenticatie is een manier om de toegang tot uw digitale informatie beter te beveiligen. Lees in deze whitepaper meer over Multifactor Authenticatie en beveilig uw data!

Lees meer

Heeft u een goed doordacht en veilig IT systeem? Proficiat! Maar wat als uw medewerkers even thuis willen werken, bij de klant data nodig hebben of bestanden willen delen? Wijken ze dan uit naar (gratis) online opslagservices of USBsticks? Op zich prima oplossingen, maar dit soort initiatieven wordt schaduw IT genoemd. Wat kunnen de consequenties zijn van het gebruik van diensten, programma’s en hardware buiten uw eigen systeem om? Dat leest u hier.

Lees meer

Onze afdeling software is sinds 6 augustus versterkt met een nieuwe medewerker: Stefan. Hij is net geslaagd voor zijn HBO opleiding softwareontwikkeling en was op zoek naar een leuke afwisselende baan waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen en deze vond hij als software developer bij Skyliner.

Lees meer

Welkom nieuwe Skyliners

Taart én bloemen zijn wel op zijn plaats, want ons team is aangevuld met twee nieuwe Skyliners! Met trots stellen wij Evert Jan en Monique aan u voor.

Lees meer

Terugblik AVG informatiesessie

Op 2 mei was het zover: onze AVG informatiesessie. Het was een interessante, interactieve en leerzame sessie, waarbij alle deelnemers met veel nieuwe informatie en een ICT Checklist naar huis gingen.

Lees meer

Gesloten met Koningsdag

Op Koningsdag (vrijdag 27 april) zijn wij gesloten.

Lees meer

AVG informatiesessie

Let op! Je hebt nog maar een paar weken om je voor te bereiden op de nieuwe privacywet. Per 25 mei 2018 gaat namelijk de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in. Het is belangrijk dat je je hier goed op voorbereid. Kom daarom naar onze praktische informatiesessie op 2 mei. Wij zorgen ervoor dat jij met een concreet actielijstje de deur uit loopt. Meld je direct aan voor onze AVG informatiesessie en kom niet voor verrassingen te staan.

Lees meer

wachtwoordbeveiliging blog skyliner

Goede wachtwoordbeveiliging lijkt zo vanzelfsprekend. Binnen bedrijven wordt hier vaak weinig aandacht aan besteed. Bewust nadenken over hoe we omgaan met wachtwoorden en hoe potentiele ‘lekken’ kunnen worden voorkomen, is iets dat vaak niet op de beleidsagenda staat. Dat zou wel moeten, vinden wij. Juist ook nu, omdat een geregistreerd wachtwoordenbeleid onderdeel kan uitmaken van de maatregelen die een ondernemer moet treffen i.v.m. de nieuwe wet AVG (opvolger Wbp) medio volgend jaar!

Lees meer

Hoera 27 jaar

Het is feest vandaag, Skyliner is 27 jaar geworden! En wat hebben we veel ontwikkelingen meegemaakt. We zijn er erg trots op wat we de afgelopen 27 jaar met z’n allen bereikt hebben en we kijken dan ook vol vertrouwen uit naar wat de toekomst gaat brengen.

Lees meer

Welkom Patrick

Sinds 1 september hebben wij er een nieuwe collega bij: Patrick van Doesburg. En daar zijn we erg blij mee! Natuurlijk werd hij verwelkomd met een lekker stukje taart. Benieuwd naar onze nieuwe System Engineer? Patrick stelt zich in dit bericht aan u voor.

Lees meer