Dit jaar zijn 6 van onze Skyliners maar liefst 5 jaar in dienst! Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vierden we dit op 8 juni met een bijzondere en smakelijke lunch: vers gemaakte pizza’s bij ons op kantoor! Lees meer

We horen tegenwoordig steeds vaker over cyber- en ransomwareaanvallen. Zo was onlangs de cyberaanval op de KNVB nog groot in het nieuws. Cybercriminelen zouden door een hack vele persoonsgegevens en documenten in handen hebben. Ze dreigden dit openbaar te maken als er geen losgeld betaald werd. Door de toename van cybercriminaliteit krijgen wij regelmatig de vraag of het zinvol is om een cyberverzekering af te sluiten.

Lees meer

Onlangs presenteerde de KNB regelgeving voor informatiebeveiliging. Ieder notariskantoor moet hier op korte termijn aan voldoen. In deze zogenoemde Gedragscode Informatiebeveiliging stelt het KNB harde eisen aan de branche, voor de fysieke en digitale beveiliging van gegevens.

Lees meer

Tiemex Zevenaar

Begin 2021 hebben we Tiemex geholpen bij het verhuizen naar een nieuw pand in Zevenaar. Het meest bijzondere aan dit project is de totale ruimte van 15.000 m2 die voorzien moest worden van een geheel dekkend wifi netwerk.

Lees meer

Carlo is dit jaar gestart bij Skyliner als projectmanager en accountmanager binnen het team. Bent u benieuwd wie Carlo is en wat zijn ambities zijn? Tijd voor een korte kennismaking!

Lees meer

We feliciteren Stichting Buitenhof met hun jubileum! Onbeperkt vakantieplezier staat bij Stichting Het Buitenhof centraal. Ingeborg Jansen, Pieter Paul Neuteboom en hun team verzorgen begeleide vakanties voor mensen met een beperking. De stichting dankt haar bestaansrecht aan mensen die de stichting een warm hart toedragen en de vele vrijwilligers. Inmiddels bestaat deze prachtige stichting alweer 45 jaar! Een mijlpaal om even bij stil te staan.

Lees meer

De wereld verandert snel. Werken in een veilige digitale omgeving is daardoor nog belangrijker geworden. Daarom besteden wij de komende weken extra aandacht aan security. Het is een vereiste dat regelmatig getoetst wordt of uw systemen nog op de juiste manier beveiligd zijn. Lees meer op onze security weken pagina. Lees meer

Als ondernemer weet ik dat het soms prettig is om door iemand op de noodzaak gewezen te worden van iets wat onderaan mijn prioriteitenlijst staat. Herkent u dat?

Lees meer

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Skyliner als accountmanager. Het is mijn taak om onze dienstverlening verder te optimaliseren en een intensief contact met onze relaties te onderhouden. Tijdens mijn kennismakingsgesprekken met diverse contactpersonen heb ik gemerkt dat men niet altijd op de hoogte is van ons ruime aanbod aan diensten. Skyliner regelt voor haar relaties álles op ICT-gebied.

Lees meer