We stellen je voor aan de deskundige personen die de backoffice applicaties bouwen: Team Software. Met vakmanschap en een grote passie voor het vak maken ze voor de klanten van Skyliner softwareoplossingen op maat. Maar hoe gaan ze aan de slag en hoe zorgen ze ervoor dat de software zo goed aansluit?

Lees meer

We mogen vandaag een opwindende verandering aankondigen. Oprichter Roy van Manen heeft per 1 juli 2023 zijn aandelen in Skyliner overgedragen aan operationeel directeur Erik Verrijdt. Roy: “Na 33 jaar is het tijd om Skyliner over te dragen. Met Erik en Arno die de erfenis van Skyliner overnemen heb ik alle vertrouwen in de toekomst.”

Lees meer

cloud

Werken in de ‘cloud’. Wie heeft er niet van gehoord? Door diverse media wordt veelvuldig geïnvesteerd in het promoten van ‘Cloud Computing’. Ook de diverse marketingapparaten weten raad met deze ‘nieuwe’ manier van tijd en plaats onafhankelijk werken. “Je lijkt wel gek, als je nu nog niet in de cloud werkt” is tegenwoordig de boodschap. Bij Skyliner denken we daar toch net iets genuanceerder over en we leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Dit jaar zijn 6 van onze Skyliners maar liefst 5 jaar in dienst! Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vierden we dit op 8 juni met een bijzondere en smakelijke lunch: vers gemaakte pizza’s bij ons op kantoor! Lees meer

We horen tegenwoordig steeds vaker over cyber- en ransomwareaanvallen. Zo was onlangs de cyberaanval op de KNVB nog groot in het nieuws. Cybercriminelen zouden door een hack vele persoonsgegevens en documenten in handen hebben. Ze dreigden dit openbaar te maken als er geen losgeld betaald werd. Door de toename van cybercriminaliteit krijgen wij regelmatig de vraag of het zinvol is om een cyberverzekering af te sluiten.

Lees meer

Onlangs presenteerde de KNB regelgeving voor informatiebeveiliging. Ieder notariskantoor moet hier op korte termijn aan voldoen. In deze zogenoemde Gedragscode Informatiebeveiliging stelt het KNB harde eisen aan de branche, voor de fysieke en digitale beveiliging van gegevens.

Lees meer

Tiemex Zevenaar

Begin 2021 hebben we Tiemex geholpen bij het verhuizen naar een nieuw pand in Zevenaar. Het meest bijzondere aan dit project is de totale ruimte van 15.000 m2 die voorzien moest worden van een geheel dekkend wifi netwerk.

Lees meer

Carlo is dit jaar gestart bij Skyliner als projectmanager en accountmanager binnen het team. Bent u benieuwd wie Carlo is en wat zijn ambities zijn? Tijd voor een korte kennismaking!

Lees meer

We feliciteren Stichting Buitenhof met hun jubileum! Onbeperkt vakantieplezier staat bij Stichting Het Buitenhof centraal. Ingeborg Jansen, Pieter Paul Neuteboom en hun team verzorgen begeleide vakanties voor mensen met een beperking. De stichting dankt haar bestaansrecht aan mensen die de stichting een warm hart toedragen en de vele vrijwilligers. Inmiddels bestaat deze prachtige stichting alweer 45 jaar! Een mijlpaal om even bij stil te staan.

Lees meer

De wereld verandert snel. Werken in een veilige digitale omgeving is daardoor nog belangrijker geworden. Daarom besteden wij de komende weken extra aandacht aan security. Het is een vereiste dat regelmatig getoetst wordt of uw systemen nog op de juiste manier beveiligd zijn. Lees meer op onze security weken pagina. Lees meer