Servicedesk: 0318 49 50 55 - support@skyliner.nl

Team

Geen dag is hetzelfde!

Dat is de uitspraak die al onze Skyliners met elkaar gemeen hebben. Van brandjes blussen tot het bedenken van complexe ICT oplossingen. Iedere Skyliner is een allround ICT ‘er, met tegelijkertijd zijn eigen specialisme waar hij in uitblinkt. Een goede dosis humor en een sterke aanpakkersmentaliteit zijn kenmerken van alle Skyliners binnen de organisatie.

De ongedwongen sfeer kenmerkt hoe wij Skyliners werken en met elkaar omgaan. Onze professionele aanpak waarin wij de klant centraal stellen staat bij alle Skyliners hoog in het vaandel.

Edwin Bom
arrow

Edwin Bom

system engineer
close
info:
Het leukste aan mijn werk? Dat is als ik hoor dat een klant tevreden is met het werk dat ik heb geleverd. Als de klant blij is ben ik dat ook.Mijn werkdagen zijn verschillend. Soms heb ik alleen maar telefonisch contact met klanten en soms zijn er dagen dat ik de hele dag bij een klant op locatie zit. Zelf zit ik het liefst bij de klant omdat ik persoonlijk contact fijner vind dan contact over de telefoon.

Ik ben bij Skyliner gaan werken omdat de sfeer van het bedrijf mij aansprak. Er is een informele sfeer, maar daarnaast weet iedereen ook wanneer er gewerkt moet worden. Het is dus een plek die goed bij mij past. Voor Skyliner heb ik een tijd gedetacheerd gezeten bij andere bedrijven en vond het tijd om iets nieuws op te zoeken waar ik wel met vaste collega’s kan werken.
Robert Dirksen
arrow

Robert Dirksen

system engineer
close
info:
Het diverse klantencontact en de waardering/tevredenheid wanneer je iets hebt kunnen betekenen voor de klant. Dat zijn punten waar ik veel energie uit haal. Het geven van support via de telefoon of per email, monitoring bewaking en installatie systemen zijn een kleine greep uit de werkzaamheden die ik voor Skyliner uitvoer.

Sinds november 2013 ben ik hier werkzaam en heb in juli 2014 mijn studie afgerond.
Erik Verrijdt
arrow

Erik Verrijdt

manager operations
close
info:
Het kleinschalige team binnen Skyliner laat je nog “een collega” voelen en zeker geen nummertje. De gezamenlijke lunch draagt hier ook positief aan bij met de nodige dosis aan humor en prettige sfeer. Skyliner zorgt en werkt ”als team” om de kwaliteit in dienstverlening en het werken in een prettige werkomgeving te behouden.

Ik draag zorg voor de operationele aansturing, planning en facturatie binnen Skyliner.
arrow

Fobian Vink

support engineer
Fobian Vink
close
info:
Na mijn MBO opleiding dierenverzorging heb ik 5 jaar gewerkt in een dierenwinkel en heb daar ervaren dat het helpen van mensen mij erg veel voldoening geeft. Het laatste jaar was ik verantwoordelijk voor de webshop. Omdat ik al van jongs af graag met computers en computerprogramma’s bezig ben heb ik een tijdje geleden besloten om mijn toekomst in de automatisering te zoeken. Ik ben gestart met het halen van Microsoft certificaten en werk sinds januari 2016 bij Skyliner als Support Engineer. De werksfeer in combinatie met de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen zijn dingen die ik erg leuk vind bij Skyliner. Natuurlijk is het feit dat ik dichtbij woon ook enorm handig. Mocht er iets zijn in mijn privé tijd wat werk gerelateerd is, hoef ik mij niet druk te maken, een tripje naar de zaak is zo gemaakt!
arrow

Bas Leppers

system engineer
Bas Leppers
close
info:
Het contact met de klanten, en de techniek die er bij komt kijken, dat vind ik het leukst van mijn werk. Ik verzorg de inkoop en verkoop van hard- en software binnen Skyliner. Hier komt ook een stuk adviseren naar de klant bij kijken.

Ik ben vrij om mijn eigen werkzaamheden in te plannen en heb de mogelijkheden om mezelf te ontplooien en te groeien. Hoe mijn toekomst eruit ziet binnen Skyliner? Ik wil mijn functie uitbreiden en verbeteren. Daarbij wil ik het beste uit mezelf halen!
arrow

Roy van der Tuuk

lead developer
Roy van der Tuuk
close
info:
Vanaf 1 april 2015 ben ik in dienst bij Skyliner in de functie van Developer. Ik vind het een uitdaging om te innoveren in projecten en nieuwe technieken zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat applicaties optimaal kunnen functioneren en presteren. De applicaties die Skyliner ontwikkelt voor haar klanten zijn zeer divers. Ik kan meedenken over de architectuur en de techniek en ben aanspreekpunt voor de System Engineers en de meeste klanten over alles wat met de applicaties te maken heeft. Om mijn theoretische kennis verder uit te bouwen ga ik in september 2015 starten met een deeltijd opleiding HBO Informatica.

Buiten mijn werk ben ik een fanatieke sporter. Naast fitness doe ik ook aan Krav Maga, een soort verdedigingssport die erg goed is voor je conditie. Verder hou ik ervan om met mijn vriendin Vivien verre reizen te maken.
Vincent Pouw
arrow

Vincent Pouw

system engineer
close
info:
Ik ben nu 5 jaar werkzaam binnen Skyliner. Het zorgen voor de klant en het enthousiasme, de manier van werken en de gedachtegang van het bedrijf spreken mij erg aan. Verantwoordelijk zijn voor de klanten en het beheren van de server omgevingen.

Het meedenken met de klant om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen is altijd weer een uitdaging. De ene dag zit ik met de klant aan de telefoon, de andere dag aan zijn bureau. Elke dag is een leerzame dag!
Roy van Manen
arrow

Roy van Manen

directeur
close
info:
In 1990 liep mijn hobby zo uit de hand dat ik besloot een bedrijf te starten. Op 10 oktober 1990 werd Skyliner ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en was de start een feit. Ondanks alle veranderingen binnen het bedrijf, de markt en de automatisering in het algemeen, doe ik nog steeds het liefst waar ik destijds mee gestart ben. Dat is namelijk het bedenken en realiseren van technische oplossingen waar onze relaties mee geholpen zijn en blij van worden.

Het leuke aan de groei van ons bedrijf vind ik de verbreding en verdieping van de beschikbare kennis, waardoor onze oplossingen nog slimmer en passender zijn.

Naast het zelf bedenken van de oplossing haal ik mijn voldoening uit het coachen en begeleiden van onze medewerkers op technisch gebied. Daarbij daag ik ze graag uit om zelf met steeds betere oplossingen te komen.
Gerrit van Rijssen
arrow

Gerrit van Rijssen

senior system engineer
close
info:
Werken binnen Skyliner en in de ICT in het algemeen is zeer dynamisch. Ik vind het een uitdaging om zowel nieuwe technieken toe te passen als ook de bestaande, reeds bewezen technologie werkend te houden voor de klanten waar dit noodzakelijk is.

In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn gezin en speel ik graag squash. Daarnaast is skiën een grote hobby van mij.
arrow

Gineke van Roekel

backoffice
Gineke van Roekel
close
info:
Als medewerker backoffice zijn mijn werkzaamheden uiteenlopend. Alle orders en binnengekomen goederen komen eerst langs mij, zodat ze daarna ook weer bij de juiste klant terecht komen en op de juiste manier gefactureerd worden. Daarnaast verzorg ik het facilitaire gedeelte binnen Skyliner.

Wat mij aantrekt aan Skyliner? De informele sfeer, nuchterheid en flexibiliteit. Dit geldt voor zowel de klant als de medewerker binnen Skyliner. Daarnaast is het een solide club mensen met gedrevenheid en een goede dosis humor. Kortom een TOP bedrijf om voor te werken!
arrow

Ellis de Gans

hr manager
Ellis de Gans
close
info:
Begin 2006 heb ik de HR taken van Arno overgenomen.
Daarbij heb ik dit verder gestructureerd met als doel een goed personeelsbeleid te ontwikkelen wat hoort bij een professionele organisatie zoals Skyliner en ik denk dat dat inmiddels is gelukt.
Er is een uitgebreid personeelshandboek, een goed functionerend functionerings- en beoordelingssysteem en een prettig sociaal beleid. Mede hierdoor is er binnen Skyliner erg weinig personeelsverloop.
Het beleid en de procedures zijn inmiddels verankerd en Erik heeft de operationele verantwoordelijkheid voor het team. Daardoor hou ik me alleen nog bezig met werving en selectie van nieuwe medewerkers en stagiaires.
Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk en kan ik met een VOIP verbinding gewoon vanuit mijn kantoor in Zwitserland werken, waar ik uitkijk op de bergen.
Het is altijd weer een uitdaging iemand te vinden met de juiste mentaliteit, die bij de cultuur van Skyliner past. Dienstverlenend, contactueel, deskundig en dan ook nog een leuke en gezellige collega.

Naast Skyliner houd ik mij bezig met Hills & Partners, mijn werving en selectiebureau voor belastingspecialisten. Verder wandel ik graag met mijn hond in de bergen en help ik regelmatig bij een goede vriend, die therapie geeft aan groepen lichamelijk en geestelijk gehandicapten met zijn vier paarden.
arrow

Luke Voorn

senior system engineer/ developer
Luke Voorn
close
info:
Voor mijn komst bij Skyliner heb ik op verschillende vlakken systeembeheer gedaan.De afwisseling van het leveren van support en de software ontwikkeling is wat mij aanspreekt binnen onze organisatie. Op dit moment houd ik mij zowel bezig met software ontwikkeling als systeembeheer.

Mijn goal is om klanten op zowel softwareontwikkeling als systeembeheer gebied de beste support te leveren.
Jan-Just van den Broeke
arrow

Jan-Just van den Broeke

voip & connectivity specialist
close
info:
Mij naam is Jan-Just. Ik werk nu 8 jaar bij Skyliner. Ik ben begonnen als system engineer voor Windows. Vanuit deze rol ben ik verder gegroeid in het systeembeheer tot Senior egineer. De afgelopen jaren heb ik echter ook actief meegeholpen met de sterke ontwikkeling van VoIP, het bellen over het internet, voor het MKB. Samen met onze technologiepartner zorgen wij als Skyliner er nu voor dat wij onze klanten de beste verbindingen tegen de beste prijs kunnen leveren.

Veiligheid en stabiliteit staan bij mij op een gedeelde eerste plaats. Ik ben een Microsoft Engineer met een specialisatie in beveiliging. Uw netwerk kan naar uw wensen worden opgedeeld in stukken waardoor uw data-, telefonie- en gastennetwerk standaard geen verbinding met elkaar hebben.

Ik woon in Apeldoorn samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd mag ik graag dansen en sporten en zie op deze manier het hele land. Naast reizen in Nederland zoeken wij het graag verder op in Europa of Azië.
Arno Hoeve
arrow

Arno Hoeve

directeur
close
info:
Als mede-eigenaar (sinds 2001) ben ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Dit is een breed pakket, daardoor heb ik ook zeer diverse werkzaamheden. Van het voeren van een verkoopgesprek en het bepalen van het bedrijfsbeleid tot het aansturen van het backoffice team. Elke dag is heel divers en daarom ook uitdagend.

Er voor zorgen dat onze opdrachtgevers door onze inzet hun bedrijfsprocessen beter laten renderen, is een uitdaging. Om dit te realiseren vind ik het leuk om onze medewerkers te motiveren en voor hen een omgeving te creëren waarin ze tot de beste prestaties komen.

Mijn dag begint met een ronde door het bedrijf. Even voelen wat er leeft, hoe het met iedereen gaat. De informele sfeer draagt bij aan het teamgevoel binnen Skyliner. Door onze mensen en hun kennis op de juiste manier in te zetten, bouwen we verder aan een klantenkring waarbij we voor hen van grote toegevoegde waarde zijn. ICT is tenslotte ook mensenwerk!

Naast mijn inspanningen voor Skyliner speel ik graag golf, inclusief de afsluitende borrel.
Pim de Gooijer
arrow

Pim de Gooijer

junior system engineer/developer
close
info:
Een gezellig team, leuk werk en prettig contact met de klanten zijn de zaken die mij aanspreken aan deze baan. Het werk bij Skyliner is erg divers, iedere dag brengt nieuwe uitdagingen en er gaat geen dag voorbij zonder wat te leren. In 2015 heb ik mijn diploma MBO ICT Beheerder behaald, waarna ik eerst enige tijd werkzaam ben geweest als web-developer voordat ik begin 2016 ben gestart bij Skyliner. Mijn werkzaamheden zullen zowel uit softwareontwikkeling als systeembeheer bestaan.
arrow

Ronald Mourik

developer/system engineer
Ronald Mourik
close
info:
Van jongs af aan ben ik al bezig met programmeren, het is dan ook mijn grote passie.Windows desktop development is mijn specialisatie, maar ook van web development schrik ik niet terug.Mijn uitdaging is om al het onmogelijke mogelijk te maken. Ik verdiep mij dan ook in alle laatste technieken en technologie.
arrow

Patrick van Doesburg

system engineer
Patrick van Doesburg
close
info:
Na de middelbare school ben ik via een familielid in de IT terecht gekomen. Daardoor heb ik de keuze gemaakt om een IT opleiding te volgen. In 2015 heb ik mijn diploma MBO ICT Beheerder behaald, waarna ik een tijdje in de retail heb gewerkt. Nu ben ik in september begonnen bij Skyliner. Bij Skyliner is het fijn dat je een team van professionele mensen om je heen hebt met veel kennis van ICT, waarmee je samen oplossingen kan bieden voor de meeste ICT problemen.
arrow

Menno Visser

software developer
Menno Visser
close
info:
Wat ik gaaf vind en wat mij drijft is met een klik op de knop een hele reeks acties uitvoeren, automatisch een rapportage genereren, e-mails versturen, twee verschillende systemen met elkaar laten communiceren: kortom automatisering. Daarom ben ik Software Developer geworden. Naast het daadwerkelijk programmeren van de eindoplossing, denk ik ook graag mee als het gaat om de architectuur van een applicatie. Zaken als onderhoudbaarheid, robuustheid en flexibiliteit zijn hierbij cruciaal.

 

Back to Top