Servicedesk: 0318 49 50 55 - support@skyliner.nl

Team

Geen dag is hetzelfde!

Dat is de uitspraak die al onze Skyliners met elkaar gemeen hebben. Van brandjes blussen tot het bedenken van complexe ICT oplossingen. Iedere Skyliner is een allround ICT ‘er, met tegelijkertijd zijn eigen specialisme waar hij in uitblinkt. Een goede dosis humor en een sterke aanpakkersmentaliteit zijn kenmerken van alle Skyliners binnen de organisatie.

De ongedwongen sfeer kenmerkt hoe wij Skyliners werken en met elkaar omgaan. Onze professionele aanpak waarin wij de klant centraal stellen staat bij alle Skyliners hoog in het vaandel. Meer weten over ons? Klik op de foto’s!

Jurjen Hammingh
arrow

Jurjen Hammingh

senior system engineer
close
info:
Voordat ik bij Skyliner begon heb ik veel ervaring opgedaan als Network and Security Engineer / Systeembeheerder en als Sales Executive. Een combinatie van deze functies vind ik terug in mijn huidige werkzaamheden als Senior System Engineer. Mijn technische doel; Door adequate communicatie met klant en toeleveranciers technische implementaties te realiseren met een zo hoog mogelijke end user experience. De klant/eindgebruiker staat tenslotte centraal.

Mijn werkdagen zijn erg verschillend. Soms heb ik alleen maar telefonisch contact met klanten, maar er zijn ook dagen dat ik de hele dag bij een klant op locatie zit. Daarnaast overleg ik graag met collega’s om ervoor te zorgen dat we ons op technisch gebied verder ontwikkelen en om ervoor te zorgen dat onze kwaliteit zo optimaal mogelijk is.

Ik ben bij Skyliner gaan werken omdat de sfeer van het bedrijf mij erg aansprak. Iedereen mag als eigen ondernemer meedenken over alle ontwikkeling binnen Skyliner en daarnaast heerst er een no nonsense mentaliteit. Tijdens de eerste kennismaking met Arno, Roy en Erik hadden we direct een klik en hebben we onze samenwerking ter plekke geformaliseerd. Dat was een goede keuze!
Robert Dirksen
arrow

Robert Dirksen

system engineer
close
info:
Het diverse klantencontact en de waardering/tevredenheid wanneer je iets hebt kunnen betekenen voor de klant. Dat zijn punten waar ik veel energie uit haal. Het geven van support via de telefoon of per email, monitoring bewaking en installatie systemen zijn een kleine greep uit de werkzaamheden die ik voor Skyliner uitvoer.

Sinds november 2013 ben ik hier werkzaam en heb in juli 2014 mijn studie afgerond.
Erik Verrijdt
arrow

Erik Verrijdt

manager operations
close
info:
Het kleinschalige team binnen Skyliner laat je nog “een collega” voelen en zeker geen nummertje. De gezamenlijke lunch draagt hier ook positief aan bij met de nodige dosis aan humor en prettige sfeer. Skyliner zorgt en werkt ”als team” om de kwaliteit in dienstverlening en het werken in een prettige werkomgeving te behouden.

Ik draag zorg voor de operationele aansturing, planning en facturatie binnen Skyliner.
arrow

Fobian Vink

support engineer
Fobian Vink
close
info:
Na mijn MBO opleiding dierenverzorging heb ik 5 jaar gewerkt in een dierenwinkel en heb daar ervaren dat het helpen van mensen mij erg veel voldoening geeft. Het laatste jaar was ik verantwoordelijk voor de webshop. Omdat ik al van jongs af graag met computers en computerprogramma’s bezig ben heb ik een tijdje geleden besloten om mijn toekomst in de automatisering te zoeken.

Ik ben gestart met het halen van Microsoft certificaten en werk sinds januari 2016 bij Skyliner als Support Engineer. De werksfeer in combinatie met de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen zijn dingen die ik erg leuk vind bij Skyliner. Natuurlijk is het feit dat ik dichtbij woon ook enorm handig. Mocht er iets zijn in mijn privé tijd wat werk gerelateerd is, hoef ik mij niet druk te maken, een tripje naar de zaak is zo gemaakt!
arrow

Bas Leppers

system engineer
Bas Leppers
close
info:
Het contact met de klanten, en de techniek die er bij komt kijken, dat vind ik het leukst van mijn werk. Ik verzorg de inkoop en verkoop van hard- en software binnen Skyliner. Hier komt ook een stuk adviseren naar de klant bij kijken.

Ik ben vrij om mijn eigen werkzaamheden in te plannen en heb de mogelijkheden om mezelf te ontplooien en te groeien. Hoe mijn toekomst eruit ziet binnen Skyliner? Ik wil mijn functie uitbreiden en verbeteren. Daarbij wil ik het beste uit mezelf halen!
arrow

Monique Schouren

assistent directie & management
Monique Schouren
close
info:
Na jaren als ZZP’er gewerkt te hebben was ik op zoek naar een afwisselende zelfstandige regelbaan. Bij Skyliner werk ik als rechterhand van Arno, Roy en Erik en regel alles waarvoor zij geen tijd hebben. Dit past dus perfect bij mijn ambitie. Ik ben een duizendpoot; Ik regel het wel, kan goed plannen en organiseren, structureren, communiceren en mensen motiveren.

Naast Skyliner werk ik als dirigent en bestuurder van een aantal koren en organiseer ik diverse muzikale evenementen. Het inspireert mij om met een groep mensen iets te maken, ze te enthousiasmeren en te motiveren. Bij Skyliner zit ik dan ook volledig op mijn plek.
Evert Jan Swagers
arrow

Evert Jan Swagers

support engineer
close
info:
Voordat ik bij Skyliner begon, heb ik ongeveer 10 jaar bij diverse bedrijven gewerkt als supportmedewerker. Bij Skyliner zit ik helemaal op mijn plek. Buiten het feit dat ik naar mijn werk lopen kan, krijg ik hier de kans om mijzelf verder te ontwikkelen en om certificaten te halen.

Het is leuk te horen dat de klanten tevreden zijn over het contact dat zij met de supportdesk hebben. Ik doe er dan ook alles aan om iedereen op de hoogte te houden als de vraag niet direct beantwoord kan worden.

Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, festivals bezoeken en gamen. Verder vind ik het ook heerlijk om een goede film of serie te kijken.

Roy van Manen
arrow

Roy van Manen

directeur
close
info:
In 1990 liep mijn hobby zo uit de hand dat ik besloot een bedrijf te starten. Op 10 oktober 1990 werd Skyliner ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en was de start een feit. Ondanks alle veranderingen binnen het bedrijf, de markt en de automatisering in het algemeen, doe ik nog steeds het liefst waar ik destijds mee gestart ben. Dat is namelijk het bedenken en realiseren van technische oplossingen waar onze relaties mee geholpen zijn en blij van worden.

Het leuke aan de groei van ons bedrijf vind ik de verbreding en verdieping van de beschikbare kennis, waardoor onze oplossingen nog slimmer en passender zijn.

Naast het zelf bedenken van de oplossing haal ik mijn voldoening uit het coachen en begeleiden van onze medewerkers op technisch gebied. Daarbij daag ik ze graag uit om zelf met steeds betere oplossingen te komen.
Menno Visser
arrow

Menno Visser

software developer
close
info:
Wat ik gaaf vind en wat mij drijft is met een klik op de knop een hele reeks acties uitvoeren, automatisch een rapportage genereren, e-mails versturen, twee verschillende systemen met elkaar laten communiceren: kortom automatisering. Daarom ben ik Software Developer geworden. Naast het daadwerkelijk programmeren van de eindoplossing, denk ik ook graag mee als het gaat om de architectuur van een applicatie. Zaken als onderhoudbaarheid, robuustheid en flexibiliteit zijn hierbij cruciaal.
arrow

Gerrit van Rijssen

senior system engineer
Gerrit van Rijssen
close
info:
Werken binnen Skyliner en in de ICT in het algemeen is zeer dynamisch. Ik vind het een uitdaging om zowel nieuwe technieken toe te passen als ook de bestaande, reeds bewezen technologie werkend te houden voor de klanten waar dit noodzakelijk is.

In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn gezin en speel ik graag squash. Daarnaast is skiën een grote hobby van mij.
arrow

Michelle van Berkel

backoffice
Michelle van Berkel
close
info:
Tijdens mijn opleiding MBO financieel administratief medewerkster heb ik een half jaar stage gelopen bij de gemeente Ede wat ik erg leuk vond.

Na mijn studie ben ik gaan solliciteren op financieel administratieve banen en bij Skyliner terecht gekomen. Hier is het werk nog veel afwisselender dan bij de Gemeente. Ik ben verantwoordelijk voor de hele boekhouding en daarnaast ondersteun ik de support met de administratieve afwikkeling van de orders. Alle orders en binnengekomen goederen komen eerst langs mij, zodat ze daarna weer bij de juiste klant terecht komen en op de juiste manier gefactureerd worden.

Wat mij aantrekt in Skyliner? De sfeer is heel prettig. Daarnaast ben ik een spin in het web en is het leuk om met bijna alleen maar mannen te werken. Al jarenlang ben ik in de weekenden bezig met voetballen. We hebben een heel gezellig en fanatiek meidenteam.
arrow

Luke Voorn

senior system engineer
Luke Voorn
close
info:
Voor mijn komst bij Skyliner heb ik op verschillende vlakken systeembeheer gedaan.De afwisseling van het leveren van support en de software ontwikkeling is wat mij aanspreekt binnen onze organisatie. Op dit moment houd ik mij zowel bezig met software ontwikkeling als systeembeheer.

Mijn goal is om klanten op zowel softwareontwikkeling als systeembeheer gebied de beste support te leveren.
Arno Hoeve
arrow

Arno Hoeve

directeur
close
info:
Als mede-eigenaar (sinds 2001) ben ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Dit is een breed pakket, daardoor heb ik ook zeer diverse werkzaamheden. Van het voeren van een verkoopgesprek en het bepalen van het bedrijfsbeleid tot het aansturen van het backoffice team. Elke dag is heel divers en daarom ook uitdagend.

Er voor zorgen dat onze opdrachtgevers door onze inzet hun bedrijfsprocessen beter laten renderen, is een uitdaging. Om dit te realiseren vind ik het leuk om onze medewerkers te motiveren en voor hen een omgeving te creëren waarin ze tot de beste prestaties komen.

Mijn dag begint met een ronde door het bedrijf. Even voelen wat er leeft, hoe het met iedereen gaat. De informele sfeer draagt bij aan het teamgevoel binnen Skyliner. Door onze mensen en hun kennis op de juiste manier in te zetten, bouwen we verder aan een klantenkring waarbij we voor hen van grote toegevoegde waarde zijn. ICT is tenslotte ook mensenwerk!

Naast mijn inspanningen voor Skyliner speel ik graag golf, inclusief de afsluitende borrel.
Stefan van Laar
arrow

Stefan van Laar

software developer
close
info:
Op mijn middelbare school kreeg ik voor het eerst les over Informatica. Daardoor ontstond mijn interesse voor IT. Ik heb tijdens mijn HBO studie softwaredevelopment aan de HAN diverse stages en bijbanen gehad als programmeur.

Na mijn studie heb ik gekozen om bij Skyliner te gaan werken, omdat de persoonlijke benadering mij direct aansprak. Daarnaast is het team niet al te groot en erg prettig om in te werken. De komende jaren wil ik mijzelf verder ontwikkelen en dat kan prima bij Skyliner. Bij Skyliner kan ik diverse nieuwe frames en talen leren.

Mijn interesse gaat met name uit naar backend werk voor mobile applicaties, websites en bijvoorbeeld webwinkels. Op zich heb ik niks tegen frontend, want daarmee kan ik wel mijn werk van de backend visualiseren. Ik vind het fijn om te zien hoe frontend en backend met elkaar samenwerken door bijvoorbeeld met een druk op een knop op de website een heel proces in gang te zetten.

Als ik niet aan het werk ben hou ik mij graag bezig met puzzelen, strips tekenen en games maken.
Tom van Scherpenzeel
arrow

Tom van Scherpenzeel

support engineer
close
info:
Ik ben een mensenmens en wil graag dat de klant tevreden is. Daardoor is mijn baan op de servicedesk iets wat op mijn lijf geschreven is. Een van de collega’s op de servicedesk ken ik al heel lang, toen hij mij vertelde over zijn werk en dat er een vacature was werd ik meteen enthousiast. Bij Skyliner hebben ze hart voor hun medewerkers en kan ik mijzelf verder ontwikkelen mede door het behalen van certificaten. Verder is er voor mij de komende jaren geen plafond want ik mag doorgroeien en/of mijzelf specialiseren. Ook mag ik over alles meedenken en is de sfeer erg goed.

Voordat ik bij Skyliner begon heb ik bij een aantal bedrijven ervaring opgedaan als ICT support medewerker. Door deze ervaring heb ik een brede technische kennis waardoor ik het gevoel heb dat ik snel complexe zaken begrijp en een klant adequaat kan helpen. Net als mijn andere collega’s op de servicedesk doe ik er alles aan dat de klanten tevreden zijn en dat tickets zo snel mogelijk behandeld worden, ondanks het feit dat het iedere dag weer lekker druk is.

Tijd om ’s avonds uit te rusten heb ik niet omdat ik vader ben van een jong en druk gezin. Wanneer er nog tijd over is houd ik mijzelf graag bezig met voetbal, gamen en de race sport.
arrow

Ronald Mourik

software developer
Ronald Mourik
close
info:
Van jongs af aan ben ik al bezig met programmeren, het is dan ook mijn grote passie.Windows desktop development is mijn specialisatie, maar ook van web development schrik ik niet terug.Mijn uitdaging is om al het onmogelijke mogelijk te maken. Ik verdiep mij dan ook in alle laatste technieken en technologie.
arrow

Patrick van Doesburg

system engineer
Patrick van Doesburg
close
info:
Na de middelbare school ben ik via een familielid in de IT terecht gekomen. Daardoor heb ik de keuze gemaakt om een IT opleiding te volgen. In 2015 heb ik mijn diploma MBO ICT Beheerder behaald, waarna ik een tijdje in de retail heb gewerkt. Aansluitend ben ik begonnen bij Skyliner. Hier is het fijn dat je een team van professionele mensen om je heen hebt met veel kennis van ICT, waarmee je samen oplossingen kan bieden voor de meeste ICT problemen.
arrow

Mylon Kok

system engineer
Mylon Kok
close
info:
Ik ben leergierig en ik houd van een uitdaging, daarom werk ik bij Skyliner. Hier kan ik al mijn kennis en kwaliteiten gebruiken en verder uitbouwen.

Mijn specialisatie ligt op het gebied van VoIP en Connectivity. Het bezoeken van onze klanten op locatie vind ik erg uitdagend omdat iedereen zijn specifieke wensen heeft. Of we nou bezig zijn om een serverruimte netjes in te richten of om een nieuwe Cisco klaar te maken, het is allemaal heel afwisselend en dat maakt het zo leuk. Ik vind het fijn om mensen te helpen en om met mensen in contact te zijn en ben pas tevreden als degene die ik help tevreden is.

Mijn hobby’s zijn muziek maken op één van mijn gitaren, uitjes met vrienden, ergens eten of drinken met mijn vrouw en verschillende plekken ontdekken in Nederland.
Ellis de Gans
arrow

Ellis de Gans

hr manager
close
info:
Begin 2006 heb ik de HR taken van Arno overgenomen. Daarbij heb ik dit verder gestructureerd met als doel een goed personeelsbeleid te ontwikkelen wat hoort bij een professionele organisatie zoals Skyliner en ik denk dat dat inmiddels is gelukt.

Er is een uitgebreid personeelshandboek, een goed functionerend functionerings- en beoordelingssysteem en een prettig sociaal beleid. Mede hierdoor is er binnen Skyliner erg weinig personeelsverloop.

Het beleid en de procedures zijn inmiddels verankerd en Erik heeft de operationele verantwoordelijkheid voor het team. Daardoor houd ik me alleen nog bezig met werving en selectie van nieuwe medewerkers en stagiaires.

Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk en kan ik met een VOIP verbinding gewoon vanuit mijn kantoor in Oostenrijk werken, waar ik uitkijk op de bergen.

Het is altijd weer een uitdaging iemand te vinden met de juiste mentaliteit, die bij de cultuur van Skyliner past. Dienstverlenend, contactueel, deskundig en dan ook nog een leuke en gezellige collega.

Naast Skyliner help ik als vrijwilliger mensen uit mijn netwerk bij het maken van CV’s en het zoeken naar werk. Hier in Scheffau begeleid ik asielzoekers en werk ik in het café van het bejaardenhuis. Verder wandel ik graag met mijn hond in de bergen.
Erik van Sluijs
arrow

Erik van Sluijs

system engineer
close
info:
Na een aantal jaar als zelfstandige ICT’er ben ik in dienst gegaan bij een van mijn klanten, Stichting CliniClowns. Met heel veel plezier heb ik daar langere tijd gewerkt. In die periode heb ik een keer telefonisch contact gehad met Skyliner en dat vond ik een prettig gesprek. Ik wilde toen bij Stichting CliniClowns blijven. Toen de ICT afdeling echter werd geherstructureerd en Skyliner mij weer benaderde ben ik gaan praten.

De slogan ICT is mensenwerk sprak mij direct aan. Het communiceren met klanten blijft een van de leukste aspecten van het werken als ICT’er. Daarnaast stelt Skyliner mij in staat mijzelf verder te ontwikkelen en met een team van ervaren collega’s om me heen leer ik elke dag weer bij.

Als ik niet aan het werk ben luister ik graag naar muziek en speel ik piano. Ik lees veel, het liefst Stephen King, maar ook (auto)biografieën van en over mensen die een belangrijke rol in de geschiedenis van de ICT hebben gespeeld.
Paul Frankenhuizen
arrow

Paul Frankenhuizen

system engineer
close
info:
Mede omdat ik sinds 1999 mijn hart verloren heb aan de scouting heb ik een studie gevolgd die gebaseerd is op sociaal werk met kinderen omdat hier mijn passie lag. Helaas bleek het door alle bezuinigingen erg moeilijk om een contract voor onbepaalde tijd te krijgen in mijn vakgebied.

Toen ik de zoveelste tijdelijke baan kreeg aangeboden vertelde een vriend dat hij het erg naar zijn zin had bij een bedrijf dat zich bezig houdt met telefonie en verbindingen en hij zorgde ervoor dat ik daar kon starten. Zo rolde ik onverwacht in een totaal andere wereld. Ik heb in korte tijd veel trainingen gevolgd en mijzelf gespecialiseerd in alles wat met VoIP en verbindingen te maken heeft.

Op het moment dat ik het gevoel had dat ik mijzelf op ICT gebied breder wilde ontwikkelen, kwam Skyliner op mijn pad. Hier ben ik onderdeel van het specialistische VoIP en Connectivity Team en kan ik mij blijvend verder ontwikkelen op alle vlakken waarnaar mijn interesse uitgaat. Mijn contactuele- en sociale vaardigheden komen bij Skyliner goed van pas. Ik ben immers een mensenmens die graag een langdurige relatie opbouwt met onze klanten.

Ieder weekend ben ik nog steeds met veel plezier actief bij de Scouting.

 

Back to Top