Referentie ICT diensten Apeldoorn

Gefeliciteerd Hans Hortensius, het team en alle franchisenemers met het 10 jarige bestaan!

Onderscheidend in de bouwmarkt branche

Hans Hortensius is begin 2011 gestart met KlusWijs, een franchisemodel voor bouwmarkten die het net even anders aanpakken dan de rest. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs in combinatie met een enorme dosis kennis, informatie en service. KlusWijs kijkt naar de behoeften van de consument en past de winkelindeling daarop aan. Dat is één van de punten waarmee ze onderscheidend en innovatief zijn. Daarnaast is de woonformule KW Wonen actief op de Nederlandse markt. Een winkel met alles wat je maar kunt bedenken voor het verbeteren en verfraaien van je woning.

Vanaf het begin samenwerking met Skyliner

Vanaf het begin in 2011 verzorgt Skyliner alles op ICT gebied. Ook met betrekking tot automatisering is Kluswijs kwaliteitsbewust en innovatief. Zo heeft Skyliner bijvoorbeeld een aantal applicaties gemaakt die ervoor zorgen dat er een geautomatiseerde data uitwisseling plaatsvindt tussen de winkels, het hoofdkantoor en de leveranciers. Hierdoor worden fouten vermeden. Gebruik makend van dezelfde gegevens heeft Skyliner ook een benchmark dashboard gebouwd ten behoeve van het management en de filiaalhouders.

Mede door de kwaliteitsgedachte is Kluswijs na 10 jaar een sterke onderneming met 38 winkels verspreid over het land. Winkels die allemaal worden gedreven door zelfstandige ondernemers met passie. Niet alleen een winkel waar je even iets gaat kopen, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen, interieurstylingvragen of als je een klus uit handen wilt geven.

Bedankt voor de samenwerking!

Hans, wij wensen jou en je team veel succes voor de toekomst! Bedankt voor de enorm prettige samenwerking de afgelopen 10 jaar. We hopen nog lang partner te mogen blijven van jouw mooie onderneming.

Wilt u weten wat Hans van onze samenwerking vindt? Lees het interview met Hans.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie