Gefeliciteerd Marja Beumer! Gefeliciteerd Projob team!

25 jaar actief op de arbeidsmarkt en 25 jaar opdrachtgever van Skyliner. Een bijzondere mijlpaal.

Groei vanaf 1995

Het is 1995 als Projob haar deuren opent en aankondigt: ‘Wij gaan de Amsterdamse markt veroveren door te laten zien wat we waard zijn’. Dat is gelukt. Van een kleine uitzendorganisatie groeit Projob uit tot een arbeidsmarktspecialist waarin mens en organisatie centraal staan en de dienstverlening uitgebreid is naar werving en selectie, bemiddeling van internationale kandidaten voor internationale bedrijven, loopbaancoaching en trainingen, interim professionals, cocreatie projecten, HR sparringpartners en een B2B netwerk en platform: Projob Company Onboarding.

Het begon met één pc

Naast de nieuwe bedrijfstakken die Projob in de afgelopen jaren heeft opgezet zijn ze ook kwaliteitsbewust en innovatief met betrekking tot hun ICT. In 1995 werd er gewerkt met een kaartenbak en werden alle gegevens van de kandidaten en klanten op kaarten geschreven. De eerste PC met printer werd alleen voor tekstverwerking en eenvoudige Excel lijstjes met “de bakstand” gebruikt.

Na een paar jaar wordt er een server geleverd en krijgt iedereen een PC op zijn bureau. Door de jaren heen wordt de ICT steeds aangepast en vernieuwd, zodat het ondersteunend werkt en Projob zich kan focussen op hun core business. Momenteel wordt er gewerkt met de nieuwste technieken en is Projob voorbereid op toekomstige groei.

CRM pakket zorgt voor onderscheidend vermogen

In 1996 heeft Projob besloten om Skyliner een CRM pakket te laten ontwikkelen. Door de jaren heen is dit pakket steeds verder uitgebreid. Momenteel wordt het CRM pakket volledig nieuw gebouwd. Een custom made CRM pakket zoals Skyliner voor Projob ontwikkelt zie je zelden in de branche. Het helpt Projob in hun onderscheidend vermogen.

Mede door deze kwaliteitsgedachte is Projob na 25 jaar nog steeds een succesvolle onderneming. Waar alle concurrenten zijn verdwenen in de Van Baerlestraat staat Projob nog als een huis. Een huis met liefde voor het vak, met een zeer deskundig team dat de kans benut om maatschappelijk iets bij te kunnen dragen.

Bedankt voor de samenwerking!

Marja, wij wensen je veel succes voor de toekomst! Wij willen jou bedanken voor de enorm prettige samenwerking de afgelopen 25 jaar. We hopen nog lang partner te mogen blijven van jouw mooie onderneming.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie