VoIP mobiele telefonie

Heeft u uw service hoog in het vaandel staan? Vindt u het belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn? Wij zien hierin een grote verschuiving. Zo kiezen steeds meer bedrijven ervoor om mobiele en vaste telefonie te combineren. Deze overweging wordt gemaakt zodat optimale bereikbaarheid gegarandeerd kan worden. Wilt u hier meer over weten? Wij helpen u graag.

VoIP telefonie? Bel via internet

VoIP telefonie is eigenlijk niets anders dan bellen via internet. Deze manier van telefoneren is flexibel en bespaart u veel kosten. U hoeft niet meer te investeren in een vaste telefooncentrale, maar u betaalt per aangesloten toestel. Daarnaast is een digitale telefooncentrale makkelijk schaalbaar, dan groeit de telefonie moeiteloos mee met uw bedrijf.

VaMo? Koppel vast en mobiel in dezelfde centrale

Waarschijnlijk wilt u niet helemaal van uw vaste telefonie af. Dan is VaMo wellicht een oplossing voor u. Wij zien dat er een behoefte blijft aan vaste telefonie, ondanks het vele gebruik van smartphones.

VaMo staat voor vast-mobielintegratie. Met VaMo combineert u de voordelen van mobiele telefonie met die van vaste telefonie. Zo kunt u met een VaMo telefoonverbinding inkomende oproepen op de vaste lijn ontvangen via uw smartphone en vice versa. Ook kunt u doorschakelen vanaf uw mobiel naar uw vaste toestel en terug.

Telefonie SkylinerDaarnaast kunt u met uw mobiel uitbellen met het ‘vaste’ bedrijfsnummer, zodat daarop teruggebeld wordt in plaats van naar het individuele mobiele nummer. U kunt met uw mobiel ook gebruik maken van belgroepen en op kantoor kan men met de beschikbaarheidssoftware zien of men in gesprek is, ook op de mobiele telefoon.

Kortom: Met VaMo bent u altijd bereikbaar en behoudt u uw professionele uitstraling.

De volgende stap is Unified Communication (UC)

Stel, u stuurt een klant een SMS, maar de klant heeft zijn mobiel uitstaan. Er wordt automatisch een mail met uw bericht naar de klant gestuurd, omdat de klant op dat moment wel zijn mailbox open heeft staan. Lijkt dit nog ver weg voor u? Wij geloven dat dit wel de volgende stap is. U beslist dat u iemand wilt bereiken en de techniek zorgt er vervolgens voor dat het bericht bij de geadresseerde komt, op de manier die de ontvanger prefereert.

Bovenstaande is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden met UC, Unified Communication. UC maakt de integratie tussen chatten en beeldbellen bijvoorbeeld ook mogelijk. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet om u het beste van dienst te kunnen zijn.

Wilt u passend advies?

Wat het beste bij u past, hangt geheel af van uw specifieke situatie. Skyliner Automatisering helpt u graag verder met het maken van deze keuze. Wilt u meer weten over onze VOIP-diensten en onze schaalbare telefonie-oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.