Al 30 jaar staat Skyliner voor “ICT is mensenwerk”. Wij leveren complete oplossingen en regelen alles voor onze opdrachtgevers op het gebied van ICT. Omdat wij nog steeds groeien middels mond tot mondreclame, is er een nieuwe functie ontstaan voor een accountmanager die ook projecten gaat begeleiden.

Het is ons gelukt iemand te vinden die bij onze cultuur past en willen u dan ook graag voorstellen aan onze nieuwe collega Raymond Willemsen. Hij is 45 jaar en werkt al meer dan 20 jaar in de ICT als relatiebeheerder en accountmanager. Raymond heeft dezelfde ideeën over kwaliteit als wij.

“Bij toeval ben ik meer dan 20 jaar geleden in de ICT gaan werken en heb sindsdien niets anders meer gedaan. Wat mij drijft is het organiseren, het aanspreekpunt zijn voor de opdrachtgever, de spin in het web zijn en problemen oplossen. Ik luister naar de wensen van de opdrachtgever en zorg ervoor dat het werkgemak wordt vergroot en dat er veilig en makkelijk vanuit iedere locatie gewerkt kan worden.”

 Raymond is momenteel bezig om alle specifieke aspecten van Skyliner te leren kennen. Daarnaast wordt hij de komende tijd stapsgewijs geïntroduceerd bij onze opdrachtgevers. Hij is een joviale gezellige collega die graag praat over zijn hobby’s. Hij vindt klussen leuk, doet aan fitness en verdiept zich ook in geschiedenis. Met name van zijn favoriete eiland Kreta, waar oudheid en cultuur gecombineerd worden met lekker eten.

Alhoewel hij pas enkele weken bij ons werkt, hebben we allemaal het gevoel dat hij een echte Skyliner is die al jaren tot ons team behoort. ICT is mensenwerk en daar sluit Raymond zich graag bij aan. Wij wensen hem heel veel succes en zijn blij dat hij ons team is komen versterken.