VoIP mobiele telefonie

Dit jaar hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met de verkoop van mobiele telefonie op het KPN netwerk. Dit is een logisch vervolg op het verkopen en implementeren van Voice over IP telefonie bij onze relaties. Deze manier van bellen is in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper en veel flexibeler dan uw huidige telefooncentrale.

Door mobiele telefonie te koppelen aan VoIP telefonie, wordt uw mobiele telefoon een onderdeel van uw zakelijke telefooncentrale. U bepaalt daardoor zelf met welk nummer u zichtbaar bent voor de buitenwereld. U kunt bellen met uw mobiel met als afzender uw vaste nummer en vice versa. U kunt daarnaast ook met uw vaste toestel opnemen als u op uw mobiele nummer gebeld wordt en andersom. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We bespreken graag met u de mogelijkheden die aansluiten op uw wensen op het gebied van zakelijke telefonie. Op basis van uw ideale situatie adviseren wij de beste oplossing. Implementatie van VoIP en mobiele telefonie resulteert bijna altijd in een aanzienlijke besparing op de telefoonkosten. Onze Skyliners Jan-Just van den Broeke en Arno Hoeve leggen u graag uit hoe het werkt en welke voordelen u kunt behalen met zakelijke telefonie.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak en een goed advies.