twee telefonnummers

Om de bereikbaarheid van onze technische mensen zo groot mogelijk te maken en te houden, gaan we met een algemeen nummer en een apart servicedesk nummer werken.

Het nummer waar onze ICT-beheerders rechtstreeks op bereikbaar zijn (servicedesk) wordt 0318 49 50 55. Hierop krijgt u hen direct aan de lijn, zoals u dat ook al van ons gewend bent.
Uit onderzoek onder een groot aantal van onze relaties blijkt namelijk dat het als zeer prettig wordt ervaren als zij direct één van onze ICT’ers aan de lijn krijgen. Met dit servicedesk nummer willen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Het algemene nummer is vanaf heden 0318 49 50 50. Op dit nummer kunt u terecht met alle vragen die niet rechtstreeks over de ICT-techniek gaan. Denk hierbij aan vragen over offertes, facturen, afspraken enzovoorts. Op deze manier krijgt u snel de juiste persoon te spreken die uw vraag kan beantwoorden.

Bij twijfel vragen wij u het algemene nummer te bellen, dan zullen we ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk door de juiste persoon geholpen wordt.