Microsoft Partner Midmarket Cloud Solutions

Bij Skyliner zijn we recent Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner (MSSMCSP) geworden en daar zijn we best trots op. We waren al Microsoft Partner, bijvoorbeeld Solution Provider, maar met deze MSSMCSP certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen.

In dit nieuwsitem leggen we graag aan u uit wat MSSMCSP precies betekent, omdat het een zekere kwaliteitsnorm is waar u als klant bij ons zeker uw voordeel mee kunt doen.

Wat betekent Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner?

MSSMCSP betekent in het kort dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om onze klanten te adviseren over een eventuele gehele of gedeeltelijke (hybride) overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft.

Naast adviseren geldt de MSSMCSP certificering ook voor het opstellen van een plan van aanpak om (gedeeltelijk) naar de Cloud over te stappen, het implementeren van de overstap én het begeleiden van de medewerkers bij het hanteren van de nieuwe werkwijze die hoort bij het werken in de Cloud.

Uiteraard hebben wij deze certificering niet zomaar behaald, daar hebben we wel het één en ander voor moeten bewijzen. Om Cloud Partner te worden hebben wij diverse diploma’s voor verschillende competenties moeten behalen. Verder heeft Microsoft bij onze opdrachtgevers navraag gedaan of de adviezen en implementaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

De term Silver in de certificering staat voor de omvang van onze implementaties. Wij zijn een MKB leverancier, om Gold Partner te kunnen worden dien je migraties en adviezen uit te voeren die buiten de MKB-scope vallen.

Ook overstappen naar de Cloud?

Met onze nieuw verworven status hebben we het bewijs dat we inmiddels al heel wat tevreden klanten op een efficiënte manier hebben geholpen in hun al dan niet gedeeltelijke overstap naar de Cloud. Door onze reeds bewezen kennis van de bestaande technieken, aangevuld met deze nieuwe competenties kunnen we onze klanten nog beter voorzien van een passende oplossing.

Wilt u ook overstappen naar de Cloud of wilt u meer weten over ons partnership met Microsoft? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.